Categorieën
Uncategorized

Dice games, dice slots of toch gewoon roulette en blackjack?

Ieder speler heeft zo zijn voorkeuren al het om casinospelen gaat. Vaak is dat ook regio of land gebonden. Zo is bijvoorbeeld het bordspel backgammon in Griekenland, Turkije en andere landen in de buurt. Wat betreft de gokkasten: die zijn echt overal ter wereld populair, maar er zijn wel grote verschillen per regio of land. Zo zijn de meest populaire gokkasten online in België toch zeker de dice games en dice slots. Sporadisch vind je deze games ook in andere landen in de buurt van België, maar dit is eerder uitzondering dan regel. mysterious balloons dice bonus

Hoe werken de dice games precies?

Dice games zijn echt een aparte soort gokkasten, en werken dan ook anders dan de meeste gokkasten en fruitautomaten zoals de meeste mensen die kennen, en wel eens gespeeld hebben. Op de dice games zitten geen rollen met symbolen die draaien, maar moet je rijen dobbelstenen(dice), zo in één van de vier slots plaatsen tot je drie dezelfde dobbelstenen op een rij hebt. Voor iedere kleur dobbelsteen krijg je een x aantal punten, zet nu de dobbelstenen zo in één van de vier slots tot je een winnende combinatie krijgt. Bij de meeste dice games is het zo dat je bij 100 winstpunten al een prijs wint, en die is natuurlijk afhankelijk van je inzet. De mooiste prijzen kan je winnen als je de drie bonussymbolen(meestal rode dobbelsten met een Chinees teken) op een rij weet te krijgen. Afhankelijk van het thema van de dice game krijg je dan een lucratieve bonus game waar je punten, gelprijzen of mysteries kunt winnen. Als het een beetje meezit kun je met dit bonusspel fantastische prijzen winnen. Doordat je zelf de dobbelstenen in de slots mag plaatsten krijg je het gevoel dat een dice game een behendigheids spel is. Dit is natuurlijk niet zo, want op veel dice games zit ook een AUTOPLAY knop die voor jou dan automatisch de rijen dobbelstenen in de slots plaatst. In principe is een dice game dus ook gewoon een (online) gokkast met een bepaald uitbetalingspercentage, en een RNG die ervoor zorgt dat echt alle prijzen willekeurig vallen, en niet te beïnvloeden zijn. Als je wilt weten hoe dit werkt moet je op http://www.fruitkasten.net/ kijken.

81 dice klein

Overeenkomsten dice games en gokkasten

Zijn er dan verder geen overeenkomsten tussen dice games en gokkasten? Natuurlijk wel, want een dice game is ook gewoon een gokkast, maar dan met een andere spelvorm. Net als bij de diverse gokkasten, fruitkasten en videoslot hebben ook de dice games altijd een bepaald thema. Dit thema vind je dan vaak terug op de dices, en bij het bonusspel van de betreffende dice game. Ook is er een minimale en maximale inzet. Het enige wat wel vrij standaard is bij de dice games in tegenstelling tot de normale gokkasten, is dat er niet erg veel bonus games opzitten. Meestal maar 1, en dat is als je de drie bonusdobbelstenen op een rij krijgt. De bonusgame die volgt heeft altijd iets van het thema van de videoslot in zich, en je kunt er naast geldprijzen ook mysterie games winnen.

De dice slot is een gewone gokkast

Als je naar de dice slots gaat kijken die ook mateloos populair zijn in België, zie je dat die veel meer op gewone gokkasten en fruitkasten lijken. Bij de dice slots heb je namelijk ook een bepaald aantal rollen en rijen waar je de winnende symbolen op een rij moet zien te krijgen. Het enige verschil met de gewone fruitautomaten is dat hier ook altijd symbolen met dobbelstenen voorkomen, vaak met een eigen thema. Het aantal extra’s is dan ook vaak groter dan op de normale dice games. Op de dice slots vind je Wilds, Expanding Wilds, Scatters en veel meer. Het is eigenlijk een kwestie van smaak welke gokkast of dice game jij nu het leukste vindt. Gelukkig is er online keuze genoeg voor ieder soort speler, met elke inzet. En dan is natuurlijk het grote voordeel van de online dice games, dice slot en gokkasten: je kunt ze echt allemaal gratis uitproberen. Super relaxed natuurlijk, want je vind het toch ook niet fijn als je op een game zit te spelen die achteraf toch niet zo leuk blijkt te zijn.